0

103 Нравится
Голова компресорна для PT-0050 INTERTOOL PT-0050AP
категорияУниверсальная
группаКомпресори
типКомплектуючі для компресорів
подгруппа
линия
цвет
размер
габариты
обьем коробки
вес 1шт в кг.
в упаковке
в ящике
кол. шт на палете
Количество предметов
УКТ ЗЕД
INTERTOOL PT-0050AP

в наличии 5 шт.

у Вас заказов - 5104
данной позиции - 0
рейтинг сегодня =

ПОСУДА ОПТОМ

Лінійка лопат для снігу

 

Призначення

Призначення

Компресорна голова або блок циліндрів є "серцем" компресора. Саме в цьому вузлі відбувається стискання повітря до потрібного тиску. Від конфігурації та якості цього блока залежить продуктивність компресора.

Надійна конструкція

Надійна конструкція

Компресорна головка з ремінним приводом працює спільно з електричними двигунами, оснащена повністю чавунними циліндрами, які збільшують ресурс роботи та забезпечують тривалий строк експлуатації.

W-подібне розташування циліндрів та наявність алюмінієвого покриття дозволяють ефективно відводити тепло та швидко охолоджуватися, що також збільшує строк служби блока та загалом компресора.

Ефективна робота

Ефективна робота

Компресійний блок має на вході продуктивність 1600 л/хв., сумісний з електродвигунами, мінімальною потужністю від 11 кВт. Підвищена клинопасова передача передає зусилля трьом поршням, діаметром 100 мм, звідки повітря, що стискається, через патрубок надходить в ресивер і нагнітається тиск до 8-10 атм. При цьому об'єм ресивера має бути не менше 300 літрів. Голова компресорна поставляється з повітряними фільтрами в комплекті.  




<=>